Referenties

     

kob

 

     

KOB te Zoetermeer

Kader Opleiding Bouwbedrijf

Het samen met een andere docenten ontwikkelen van een opleiding die voldoet aan de competenties die gelden voor het verkrijgen van het KOB Diploma, voor reeds HBO gediplomeerde studenten Bouwkunde en Civiele techniek.
Deze opleiding heeft met ingang van seizoen 2011 - 2012 het officiële predicaat Post - HBO erkenning van het CPION ontvangen.
Daarnaast het daadwerkelijk verzorgen van het onderwijs hiertoe.
   
Het verzorgen van voorlichting over de KOB opleidingen aan bedrijven in de bouwbranche en aan Technische Hogescholen.
   
Het ontwikkelen van een opleiding voor KOB'ers die reeds gediplomeerd zijn, met nieuwe ontwikkelingen in de markt, de opleiding heeft als naam KOB Management Up Date.

 

 

 

BOB te Zoetermeer

Het ontwikkelen van de opleiding Kosten / Kostenbewaking en Plannen die voldoet aan de competenties die gelden voor het verkrijgen van het Certificaat All Round werkorganisator van de BOB, in de Bouwnijverheid of Civiele techniek.

Daarnaast het daadwerkelijk verzorgen van het onderwijs hiertoe.

 

 

skoob 

 

 

 

 

Stichting Kennisoverdracht, Onderzoek en Ontwikkeling Bouwprocesmanagement

Het samen met een andere docenten ontwikkelen van een opleiding die voldoet aan de competenties die gelden voor het verkrijgen van het Diploma Bouwprocesmanagement. Bestemd voor reeds HBO gediplomeerde studenten Bouwkunde, Civiele techniek en Installatietechniek met minimaal 3 jaar ervaring
Deze opleiding heeft met ingang van seizoen 2012 - 2013 het officiële predicaat Post - HBO erkenning van het CPION ontvangen.
Daarnaast het daadwerkelijk verzorgen van het onderwijs hiertoe.

 

Temaco 

 

 

 

 

 

 

TeMaCo te Groningen 

Directievoering

De opdracht was de Directievoering en het compleet regelen van de Bouwvergunning en het uitbesteden aan een Bouwkundige Aannemer en een Installateur voor de verbouw van een door de Opdrachtgever aangekocht bedrijfspand.

Voorzitten en verslaggeving van de Bouwvergaderingen en algemene advisering op alle facetten van het Bouwprojectmanagement. 

Algemene advisering

Het geven van advies op diverse gebieden van het bouwproces van initiatief tot en met ingebruikname. 

 

 

 

 

 

Noordelijke Hogeschool Leeuwarden ( NHL )

Minor Bouw & Aannemingsbedrijf voor het Diploma KOB

Opdracht was het ontwikkelen van een opleidingsprogramma voor Bouwkunde en Civiele studenten, dat voldoet aan de competenties die gesteld worden door de KOB te Zoetermeer, om het Aannemers Diploma te mogen verstrekken van Bouwend Nederland aan afgestudeerde studenten van de NHL.

Daarnaast ook het daadwerkelijk verzorgen van het onderwijs hiervoor.

VCA Basis en VCA Vol

Opdracht was het ontwikkelen van een opleidingsprogramma voor Bouwkunde - , Civiel- en Mobiliteits studenten, dat voldoet aan de eisen die gesteld worden bij het examen voor deze opleiding en certificaat. Daarnaast ook het daadwerkelijk verzorgen van het onderwijs hiervoor.