Onze Diensten

Uw adviseur in het bouwproces

Een persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel.

01

Directievoering

WEPAN houdt zich bezig met het organiseren van het totale procesmanagement van bouwprojecten. Wij begeleiden het gehele bouwproces vanaf het initiatief  tot ingebruikname van het project. Opdrachtgevers kunnen worden ondersteund op alle facetten van het proces. Door onze jarenlange ervaring is uw project bij ons in goede handen.

02

Opleidingen

WEPAN houdt zich bezig met het ontwikkelen en verzorgen van opleidingen in de gehele breedte van de Bouwnijverheid. Zowel incompany als op locatie is mogelijk. Wij ontwikkelen en verzorgen opleidingen op maat volgens uw wensen. Het is goed om uw personeel op te leiden en te voorzien van nieuwe kennis en ze daarmee aan de slag te laten gaan.

03

Interim Management

Managers met een technische achtergrond worden schaarser en organisaties veranderen snel. Wij kunnen de vrijgekomen of ontstane formaties tijdelijk voor u opvangen door het aanbieden van interim management. Door onze unieke ervaring bij zowel aannemers als opdrachtgevers op directieniveau zijn wij breed in zetbaar voor interim opdrachten..

04

Duurzaam bouwen

Duurzaam en energiebesparend bouwen wordt steeds belangrijker in Nederland. Met WEPAN heeft u een partner die u kan adviseren op dit gebied. Voor zowel nieuwbouw als renovatie. U zult zien dat energiebesparende maatregelen u exploitatie kosten aanzienlijk in positieve zin beïnvloeden.

05

Consultancy

Op alle mogelijke gebieden in de bouwnijverheid kunnen wij u adviseren: Sparringpartner van directieleden, ondernemingen, Omgevingsvergunning (bouwvergunning), Bouwkundige tekeningen en Bouwkundige advisering algemeen. Het maken van Bouwkundige opname rapporten van onroerende zaken, met daaraan gekoppeld een prijsindicatie van de te maken kosten voor de geconstateerde tekortkomingen, het opvragen van offerte's, onderhandelen en opdragen van de werkzaamheden aan een Aannemer, inclusief toezicht en overleg.

06

Makelaardij

Als Register - Makelaar Taxateur (RMT ) kunnen wij u adviseren bij de aankoop van uw woning of bedrijfspand.

Een huis kopen is een flinke stap. Een stap die je weloverwogen maakt. Voordat je het weet ben je verliefd op een huis… maar liefde maakt blind.
Een aankoopmakelaar opent je ogen en denkt aan alles wat jij zou vergeten.

  • Advisering op basis van kennis
  • Onderhandeling
  • Bouwtechnische keuring
  • Scherpe tarieven
  • Bouwkundig ingenieur en gecertificeerd makelaar en Taxateur.