Bouwnieuws

Uw adviseur in het bouwproces

Een persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel

EMVI of economisch meest voordelige inschrijving

22 oktober 2014 Geschreven door  ing.Martin.W.S.Weerd RMT
Gepubliceerd in Bouwnieuws

EMVI of economisch meest voordelige inschrijving, is een gunningscriterium waarbij er naast de laagste prijs gekeken wordt naar andere aspecten van uw aanbieding. Bijvoorbeeld garantie, levensduur, emissie, klanttevredenheid, gebruikerstevredenheid en gebruikskosten over de gehele gebruiksperiode. EMVI biedt een mooie kans om meerwaarde te leveren maar hoe behaalt u die hoge EMVI - score?

WEPAN Bouw & Vastgoed Ingenieurs en Adviseurs
kan proactief ondersteunen bij realisatie van
EMVI - waarde

Duiding van aanbestedingsdocumenten om zo te achterhalen wat de vraag achter de vraag is en vervolgens uw aanbod zo goed mogelijk hierbij laten aansluiten. Hoe beter uw aanbod aansluit op wat de aanbestedende partij wil realiseren, hoe hoger de waardering van uw EMVI - plan. Dit klinkt heel eenvoudig maar is het beslist niet want al uw concurrenten proberen ook de maximale EMVI - score te realiseren. Een aanbesteding met de economisch meest voordelige inschrijving als gunningscriterium is een race die maar een partij kan winnen.

Met een adviseur van WEPAN Bouw & Vastgoed
staat u sterk

Een adviseur of bidmanager van WEPAN Bouw & Vastgoed ondersteunt u proactief bij het realiseren van een optimale EMVI - score. Van duiding van aanbestedingsdocumenten tot het maken van een strategie voor onderhandeling kan WEPAN Bouw & Vastgoed u van dienst zijn.

Ook voor het SMART maken van teksten, stellen van de relevante vraag, trainen voor onderhandelingen / presentatie en het beoordelen van uw complete inschrijving bent u hier aan het juiste adres. Bel gerust voor meer vrijblijvende informatie. Met een adviseur van WEPAN Bouw & Vastgoed staat u sterker.

Lees 3143 keer Laatst aangepast op woensdag, 31 december 2014 01:19
Beoordeel dit item
(1 Stem)