Uw Adviseur in het BouwProces

WEPAN houdt zich bezig met het organiseren van het totale procesmanagement van bouwprojecten. Wij begeleiden het gehele bouwproces vanaf het initiatief tot ingebruikname van het project. Opdrachtgevers kunnen worden ondersteund op alle facetten van het proces. Door onze jarenlange ervaring is uw project bij ons in goede handen.
Uw <span>Adviseur</span> in het <span>BouwProces</span>

ontwikkelen en verzorgen van opleidingen in de gehele breedte van de Bouwnijverheid

WEPAN houdt zich bezig met het ontwikkelen en verzorgen van opleidingen in de gehele breedte van de Bouwnijverheid. Zowel incompany als op locatie is mogelijk. Wij ontwikkelen en verzorgen opleidingen op maat volgens uw wensen. Het is goed om uw personeel op te leiden en te voorzien van nieuwe kennis en ze daarmee aan de slag te laten gaan.
ontwikkelen en verzorgen van <span>opleidingen </span>in de gehele breedte van de <span> Bouwnijverheid</span>

Wepan Bouw & Vastgoed ingenieurs en adviseurs

Op alle mogelijke gebieden in de bouwnijverheid kunnen wij u adviseren: Sparringpartner van directieleden ondernemingen, Omgevingsvergunning ( bouwvergunning ), Bouwkundige tekeningen, Bouwkundige advisering algemeen,
<span>Wepan</span> Bouw & Vastgoed  ingenieurs en adviseurs

Welkom bij Wepan

WEPAN Bouw & Vastgoed is een dynamisch bedrijf met zeer korte lijnen, dat al meer dan 20 jaar bestaat.
Wij stellen opdrachtgevers in staat zich te concentreren op hun core business, doordat wij alle aspecten van het bouwproces compleet, helder, duidelijk organiseren en communiceren.
Vanuit een onafhankelijke positie treden wij op als intermediar tussen alle bij het bouwproces betrokken partijen en nemen de verantwoordelijkheid voor haalbare plannen in alle opzichten, maar ook voor een beheersbaar bouwproces.
Onze kennis van het bouwproces is zeer breed door de zeer ruime ervaring bij zowel aannemers als opdrachtgevers. De klant staat centraal bij het vervullen van onze opdrachten.

Een persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel.

Bij bij het ontwikkelen en verzorgen van opleidingen maken wij gebruik van up to date informatie en ervaringen in het onderwijs en uit de actuele bouwpraktijk.

Een afspraak met ons is erg eenvoudig en snel gemaakt.

Referenties

Sinds onze oprichting werken we samen met onze  opdrachtgevers aan oplossingen.

Friso Bouwgroep          NHL Hogeschool          Bouwbedrijf Plas          KPE

SKOOB          ADS          BOB KOB OCBI

Vragen? Belangstelling?

of neem contact op via mail

06-524 08 296